Temeratuur Scanning

Bent u op zoek naar een Seek scan? Dan zit u goed bij Thermobeeldcamera.nl. Wij zijn de expert op het gebied van compacte infrarood meetinstrumenten. Dankzij onze 20 jaar ervaring op het gebied van het aanbieden van thermische camera’s voor het scannen van lichaamstemperatuur, weten wij u te allen tijde de beste body temperatuurscanner te adviseren. Temperatuur screening wordt op deze manier zeer eenvoudig.

Maak gebruik van de ze zeer handige Seek scan

U vindt in onze webshop de Seek scan voor het scannen van lichaamstemperatuur. Seek scan is de contactloze lichaamstemperatuurscanner. Deze scanner voert een niet-invasieve thermische controle uit van menselijke temperaturen. De nauwkeurigheid van deze scan valt binnen de 0,3 graden tussen 36 °C en 40 °C graden per seconde scantijd. Dit is een lichaamstemperatuurscanner waarbij het warmtebeeld en de digitale camera gecombineerd zijn tot één apparaat. Deze contactloze temperatuur screening detecteert automatisch gezichten en meet de temperatuur in de ooghoek van het gezicht van de persoon. Zo kunt u en uw personeel contact verminderen met de te onderzoeken persoon. Dankzij de meegeleverde software krijgt u een alarm als de temperatuur van de persoon onder of boven de ingestelde alarmtemperatuur ligt. U zet deze vorm van lichaamstemperatuur scannen met de Seek scan eenvoudig op met twee statieven die worden meegeleverd. U ontvangt ook een USB-c kabel die wordt meegeleverd voor de verbinding van de camera met de Windows PC en een stekker voor de warmte en sensor. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig een temperatuur screening uitvoeren en de lichaamstemperatuur scannen met onze geavanceerde body temperatuurscanner van Seek scan.

Kies voor compacter scannen

Wist u dat u naast het bestellen van een body temperatuurscanner ook bij ons terecht kunt voor een zeer compacte infrarood thermische camera? Deze thermische camera is aan te sluiten op uw smartphone (met besturingssystemen Android of iOS) zodat u overal de temperatuur van te scannen objecten of personen kunt raadplegen. Met een klik op de knop meet u de temperatuur van verschillende objecten, oppervlakten of mensen in daglicht of ’s nachts.

Bestel uw bodyscanner via de webshop

Heeft u interesse in het scannen van lichaamstemperatuur met de body temperatuurscanner van Seek scan? Bestel dan vandaag nog uw scanner voor de temperatuur screening via de webshop. Heeft u een vraag over een van onze producten, zoals Seek thermal, of weet u niet hoe een bodyscanner werkt? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door ons telefonisch te bereiken via +31 (0)36 5221195 of per mail via [email protected].

Lees meer