OMTools BV is exclusief distributeur van Hikmicro en Seek Thermal Shot en Seek Thermal Shot Pro voor Nederland

Thermobeeldcamera.nl  is een onderdeel van OMTools BV

Als Importeur en exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van Hikmicro en Seek Thermal Shot en Shot Pro producten kan thermobeelcamera.nl een programma warmtebeeldcamera's voor bouw, afbouw, interieur en infra leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Thermobeelcamera distribueert via een geselecteerd Dealernetwerk.

Daarnaast Importeert OMTools BV rechtstreeks van fabrikanten uit China met containers tegelijk op het gebied van Meetinstrumenten voor bouw en industrie

Sinds 2010 is OMTools BV gevestigd in Zeewolde en vanaf Jan.2020 in een nieuw pand aan de Patroonsweg 20 3892DB

Support.

OMTools heeft een support desk. Hier kan alle benodigde informatie worden opgevraagd. OMTools kan altijd een passend advies geven door de meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van Meetinstrumenten.

Service.

Door 20 jaar ervaring in deze markt kan Thermobeeldcamera perfecte ondersteuning, kwaliteit en service bieden. Uiteraard wordt de service van de instrumenten in eigen huis gedaan om een uitstekende prijs en kwaliteit te kunnen garanderen.

Training.

Omtools BV kan ook trainingen verzorgen aan Dealers en Eindgebruikers in eigen huis of op Locatie van de werking van de instrumenten, waar je op moet letten, tips en tricks. 

Voorraad.

Vanuit ons verkoopkantoor en magazijn in Zeewolde leveren wij uit voorraad en willen met een selectief Dealernetwerk de Nederlandse markt bewerken.

Garantie.

Thermobeelcamera.nl geeft op het gehele assortiment een standaard garantietermijn van 2 jaar. Lees voor de voorwaarden de Algemene voorwaarden.

 

OMTools BV is exclusief distributeur van Hikmicro en Seek Thermal Shot en Seek Thermal Shot Pro voor Nederland
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »