Akoestische camera

Een akoestische camera is in te zetten om eventuele loszittende elektriciteitskabels op te sporen. Ook lekkages in gasleidingen en persluchtleidingen zijn te ontdekken met een dergelijke camera. U koopt een akoestische camera gemakkelijk online bij Thermobeeldcamera.nl. Hier vindt u camera’s van verschillende merken.

Wanneer is het kopen van een akoestische camera aan te raden?

Een akoestische camera die u online koopt bij Thermobeeldcamera.nl is een uitstekend hulpmiddel om veiligheidsrisico’s te ontdekken en deze vervolgens ook op te lossen. De camera’s die u bij Thermobeeldcamera.nl bestelt zijn licht en gemakkelijk in gebruik. Het is een uitstekend middel om gedeeltelijke ontlading in hoogspanningssystemen te achterhalen. Dit voorkomt potentieel gevaarlijke situaties. De camera laat op beeld een gebied zien waar afgestraald geluid is door gebruik te maken van erg sensitieve microfoons en dit geluid om te zetten tot beeld. Daar waar de intensiteit van het geluid het hoogst is, wordt dit op beeld weergegeven. Naast de mogelijkheid om online een akoestische camera van het HIKMICRO te kopen, is het ook mogelijk een warmtebeeldcamera van HIKMICRO te kopen in onze webshop. Hiermee spoort u geen geluiden op, maar objecten die afwijken in temperatuur.

Los onzichtbare problemen op met deze apparatuur

Het kopen van een akoestische camera in onze online winkel zorgt ervoor dat u onzichtbare problemen en lekkages zichtbaar kan maken. Op termijn voorkomt dit gevaarlijke situaties en/of hoogoplopende kosten. Of u nu in de markt bent om online een akoestische camera te kopen of u wilt online een warmtecamera kopen. Bij ons vindt u alle apparatuur die u nodig heeft. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)36 5221195 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van advies.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »