> Een koudebrug opsporen

Wilt u een koudebrug opsporen omdat het op bepaalde plekken koeler aanvoelt? Het is mogelijk om een koudebrug op te sporen door middel van thermografie. Alleen heeft u voor het professioneel opsporen apparatuur nodig. Gelukkig vindt u bij Thermobeeldcamera.nl alles wat u nodig heeft om een koudebrug eenvoudig op te sporen.

Bekijk hier al onze infrarood camera's!

Professionele camera’s om een koudebrug te kunnen opsporen

Een koudebrug ontstaat wanneer de isolatielaag van de woning niet volledig is. Hier kan koude lucht binnenkomen, maar ook warme lucht ontsnappen. Het opsporen van een dergelijke koudebrug is dan ook belangrijk om uw woning goed op temperatuur te houden. Koudebruggen zitten regelmatig in de overgang tussen muurisolatie en vloerisolatie, maar ook vaak in de overgang tussen muurisolatie en dakisolatie. Als u een opvallend temperatuurverschil voelt op de muur, het plafond of de vloer, is dit vaak een teken van een koudebrug. Een koudebrug opsporen, doet u het best door een warmtebeeldcamera te kopen bij Thermobeeldcamera.nl. Door middel van deze apparatuur ziet u de plekken op de muren waar warmteverlies plaatsvindt. U koopt bij ons zelfs warmtebeeldcamera’s voor een iPhone.

Bestel de juiste apparatuur om een koudebrug te ontdekken

Heeft u uw huis goed geïsoleerd, maar heeft u alsnog het gevoel last te hebben van koudebruggen? Zorg dan dat u de koudebrug vindt door het kopen van onze apparatuur en plaats eenvoudig online een bestelling. Naast de middelen om een koudebrug te kunnen opsporen, hebben wij ook apparatuur voor contactloze temperatuurcontroles. Wilt u hier meer informatie over? Neem contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »