De Seek scan

Wilt u een camera, zoals de Seek scan kopen om lichaamstemperatuur te scannen? Dan zit u goed bij Thermobeeldcamera.nl. Wij zijn de expert op het gebied van compacte infrarood meetinstrumenten. Dankzij twintig jaar ervaring op het gebied van het aanbieden van thermische camera’s voor het scannen van lichaamstemperatuur, weten wij u te allen tijde de beste body temperatuurscanner te adviseren. Temperatuur screening wordt op deze manier zeer eenvoudig.

Maak gebruik van de zeer handige Seek scan

U kunt in onze webshop een camera met Seek scan kopen voor het scannen van lichaamstemperatuur. Seek scan is een systeem dat gebruik maakt van een contactloze lichaamstemperatuurscanner. Deze body temperatuurscanner voert een niet-invasieve thermische controle uit van menselijke temperaturen. De nauwkeurigheid van deze scan valt binnen de 0,3 graden tussen 36 °C en 40 °C graden per seconde scantijd. Dit is een lichaamstemperatuurscanner waarbij temperatuur screening en een digitale camera gecombineerd zijn tot één apparaat. U vindt bij ons verschillende types van systemen met een camera die gebruik maaken van de Seek scan, waaronder:

 

Deze wijze van screening van temperatuur detecteert automatisch gezichten en meet de temperatuur in de ooghoek van het gezicht van de persoon.

Kies ervoor om een camera met Seek scan te kopen

Dankzij het kopen van een camera met deze Seek scan voor uw bedrijf kunnen u en uw personeel contact verminderen met de te onderzoeken persoon. Dankzij de meegeleverde software, wordt u gewaarschuwd als de temperatuur van de persoon onder of boven de ingestelde alarmtemperatuur ligt. U kunt de lichaamstemperatuur eenvoudig scannen met de Seek scan dankzij de twee statieven die worden meegeleverd. U ontvangt ook een USB-c-kabel voor de verbinding van de camera met de Windows- pc en een stekker voor de warmtesensor. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig met een camera temperatuur screening uitvoeren en de lichaamstemperatuur scannen met onze geavanceerde body temperatuurscanner van Seek scan. Wist u dat u naast het bestellen van een body temperatuurscanner ook bij ons terecht kunt voor het kopen van een zeer compacte warmtebeeldcamera? Bekijk ons gehele assortiment.

Bestel uw bodyscanner via de webshop

Wilt u een camera kopen voor het scannen van de lichaamstemperatuur met de body temperatuurscanner van Seek scan? Bestel dan vandaag nog uw scanner voor temperatuur screening via de webshop. Heeft u een vraag over één van onze producten, zoals de  Seek-warmtebeeldcamera, of weet u niet hoe een bodyscanner werkt? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)36 5221195.

Lees meer