> Nachtzichtcamera Lynx

In onze webshop vindt u de HIKMICRO nachtzichtcamera Lynx. Bij Thermobeeldcamera.nl hebben wij een klein aanbod aan verschillende typen van deze nachtzichtcamera. Ieder van deze modellen heeft zijn eigen specificaties en daarmee uiteenlopende voordelen. Bekijk ons aanbod online om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van deze camera.

Bekijk hier al onze thermische nachtzichtkijkers!

De HIKMICRO nachtzichtcamera Lynx heeft uiteenlopend bereik

Wanneer u bij Thermobeeldcamera.nl een nachtzichtcamera Lynx wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende afstanden in bereik. De goedkoopste camera in ons assortiment heeft een bereik van 220 meter. De duurste heeft een bereik van wel 897 meter. Afhankelijk van uw wensen ten aanzien van een nieuwe nachtzichtcamera, maakt u uw keuze. Alle modellen zijn uiterst gevoelig en zorgen daarmee voor een goed helder zicht van bijvoorbeeld dieren in de duisternis. Hiermee is de nachtzichtcamera Lynx uitstekend geschikt voor de jacht of andere opsporingswerkzaamheden.

lynxVergelijkingen

Vergroot uw zicht in de nacht

Heeft u een draagbaar apparaat nodig om over grote afstanden zicht te hebben in totale duisternis? Dan is de nachtzichtcamera Lynx dé camera voor u. Wat uw wensen ook zijn; bij ons vindt u de nachtzichtcamera of nachtzichtkijker die u wilt kopen. Vindt u niet wat u zoekt in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »