> Seek Compact Pro


De Seek Compact Pro is een uitstekende camera om warmtebeelden mee te maken. Dit toestel kunt u bovendien bevestigen aan uw mobiele telefoon. Hiermee heeft u de mogelijkheid altijd een thermische camera op zak te hebben wanneer u van huis gaat. Dat is ideaal wanneer u bijvoorbeeld graag in de natuur bent. U bestelt een Seek Compact Pro eenvoudig in de webshop van Thermobeeldcamera.nl.

Bekijk hier al onze thermische camera's!

Wat zijn de voordelen van een Seek Compact Pro?

Wanneer u een warmtebeeldcamera wilt kopen, maar geen grote apparatuur wenst aan te schaffen, is de Seek Compact Pro wellicht perfect voor u. Het is een warmtebeeldcamera geschikt voor smartphones met een iOS en Android besturingssysteem. Hierdoor is deze camera voor een grote doelgroep geschikt. Het is een draagbare infrarood camera die eenvoudig en snel aan te sluiten is aan de port van uw mobiele telefoon. De camera heeft een 32o gezichtsveld en heeft daarnaast een bereik in temperatuur van -40oC tot wel 330oC. Het is in staat warmte te detecteren tot een afstand van 550 meter. Of u nu als hobby dieren wilt spotten in de nacht of de Seek Compact Pro gaat gebruiken binnen de beveiligingssector. Door zijn compacte vormgeving neemt u het snel en gemakkelijk mee.

Ervaar het gemak van deze compacte camera

Als u een compacte camera zoekt om warmtebeelden mee te maken, is de Seek Compact Pro perfect voor u. U vindt deze camera bij Thermobeeldcamera.nl met de diverse aansluitingen voor de verschillende modellen van telefoons. Weet u niet zeker of deze voldoet aan uw wensen? Neem contact met ons op via +31 (0)36 5221195 en wij voorzien u graag van advies.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »