> Warmtekijker

Met een warmtekijker onderscheidt u objecten in het donker. Vroeger werden warmtekijkers gebruikt in onder andere het leger of voor onderhoud in fabrieken. Dankzij het brede aanbod van Thermobeeldcamera.nl kunt u een warmtekijker nu ook zelf gebruiken. Deze zijn in te zetten in een veelvoud van branches waarin u mogelijk actief bent.

Bekijk hier al onze nachtzichtkijkers!

Waar kunt u een warmtekijker voor gebruiken?

Een warmtekijker is een vorm van een nachtzichtkijker waarbij elektromagnetische straling van mensen, dieren of objecten wordt gebruikt om deze te lokaliseren. Het geeft een goed contrast tussen de verschillende temperaturen van objecten. Hiermee is een levend object goed te onderscheiden van een niet levend object. Een kijker wordt onder andere ingezet bij:

  • Reddingswerkzaamheden
  • Algemeen onderhoud
  • Sportschutterij

Daarnaast wordt dit type apparatuur veel ingezet binnen de wereld van beveiliging, zoals bijvoorbeeld door douanemedewerkers om ongeoorloofd aanwezige mensen op te sporen. Tevens is een warmtekijker een uitstekend hulmiddel voor jagers.

Bestel uw kijker via de webshop

Heeft u interesse in een warmtekijker of wilt u een ander soort warmtebeeldcamera kopen? Plaats vandaag nog uw bestelling in onze webshop. Heeft u een vraag over één van onze producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)36 5221195. Wij geven u graag meer informatie over onze producten en de mogelijkheden die deze bieden in uw branche.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »