> Seek Thermal en de Seek Shot Pro

Het merk Seek Thermal heeft de meest geavanceerde warmtebeeldcamera’s, namelijk de Seek Shot en Seek Shot Pro. U vindt deze apparatuur bij Thermobeeldcamera.nl. De Seek Shot is de meest geavanceerde warmtebeeldcamera voor bouwprofessionals. Maak een foto en analyseer onmiddellijk met de meethulpmiddelen op het apparaat.

Bekijk hier al onze infrarood camera's!

Seek Thermal biedt vele voordelen in de vorm van de Seek Shot Pro

We bieden warmtebeeldcamera’s van het merk Seek Termal, zoals de Seek shot. Deze heeft twintig 6 x 156 thermische pixels en een 36° Field of View. Dit tegenover een hele hoge resolutie van twintig 3 x 240 thermische pixels en een 57° Field of View van de Seek Shot Pro. De Seek Shot Pro biedt zeer veel mogelijkheden en voordelen, waaronder een intuïtieve gebruikersinterface en een 3,5 inch kleuren touchscreen. Zowel de Seek Shot en Shot Pro van Seek Thermal kunnen overdag én ‘s nachts gebruikt worden. Ook is het bij beide modellen mogelijk om gegevens via wifi rechtstreeks naar uw telefoon of tablet te sturen. Dit kan via de Seek View App. Hierin is het ook mogelijk om foto's achteraf te bewerken. De Seek Shot-serie kan eventueel direct een rapport maken voor eventuele bewijslast, om deze vervolgens direct via de mobile telefoon te versturen. Online een warmtecamera van dit merk bestellen, doet u bij Thermobeeldcamera.nl.

Bestel deze camera’s eenvoudig online

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een Seek Shot Pro of een Seek Shot van Seek Thermal? Schaf deze dan vandaag nog eenvoudig aan bij ons. Na het kopen van deze warmtebeeldcamera krijgt u deze snel thuis geleverd. Mocht u vragen hebben over de Seek Thermal Shot Pro, neem dan gerust contact met ons.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »