> Over ons

Thermobeeldcamera .nl

Thermobeeldcamera is een onderdeel van OMTools BV

Als Importeur en Exclusief vertegenwoordiger voor Nederland van diverse merken en producten kan Thermobeeldcamera .nl de specialist in warmtebeeldcamera een programma meetgereedschap voor bouw, afbouw, interieur en infra leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Thermobeeldcamera .nl distribueert via een geselecteerd Dealernetwerk.

Tevens is Thermobeeldcamera.nl ( OMTools BV) de Distributeur van Seek Thermal (warmtebeeldcamera) 

Sinds 2013 is OMTools BV onderdeel van OMT Holding, gevestigd in Zeewolde aan de Patroonsweg 20.

Support.

Thermobeelcamera.nl heeft een support desk. Hier kan alle benodigde informatie worden opgevraagd. Thermobeeldcamera.nl kan altijd een passend advies geven door de meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van warmtebeeldcamera.

Service.

Door 20 jaar ervaring in deze markt kan Thermobeeldcamera.nl perfecte ondersteuning, kwaliteit en service bieden. Uiteraard wordt de service van de instrumenten in eigen huis gedaan om een uitstekende prijs en kwaliteit te kunnen garanderen.

Training.

Omtools kan ook trainingen verzorgen aan Dealers en Eindgebruikers in eigen huis of op Locatie van de werking van de instrumenten, waar je op moet letten, tips en triks. Voor Dealers verkooptrainingen.

Voorraad.

Vanuit ons verkoopkantoor en magazijn in Zeewolde leveren wij uit voorraad en willen met een selectief Dealernetwerk de Nederlandse markt bewerken.

Garantie.

Thermobeeldcamera.nl geeft op het gehele assortiment warmtebeeldcamera's van SeekThermal een standaard garantietermijn van 2 jaar. Lees voor de voorwaarden de Algemene voorwaarden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »