Service en Kalibratie Warmtebeeldcamera's van Hikmicro

Op de Warmtebeeldcamera's van HIKMICRO zit onderstaande garantie

HIKMICRO THERMOGRAFIECAMERA KALIBRATIEDIENSTEN

1. Heb ik een (her)kalibratie nodig?

Temperatuur is een van de meest fundamentele parameters die in de natuurlijke omgeving voorkomen. Warmtebeeldcamera's worden veel gebruikt in de bouw, elektrische en chemische industrie, enz. Aangezien de temperatuur de meest gemeten parameter in industriële processen wordt, is een juiste kalibratie van het machineonderhoud van cruciaal belang. Alle HIKMICRO warmtebeeldcamera's ondergaan een strenge temperatuurkalibratie voordat ze de fabriek verlaten. Dit garandeert de nauwkeurigheid van de temperatuurmeting van het apparaat wanneer het de hand van de gebruiker bereikt.

Alle meetsystemen, inclusief warmtebeeldcamera's, kunnen in de loop der tijd afwijken. Uw camera kan opnieuw worden gekalibreerd als hij ooit buiten de nauwkeurigheidsspecificatie komt of als de procedures van uw organisatie specifieke intervallen voor kalibratie vereisen. Ons Service Center biedt kalibratie en onderhoud voor al onze producten.

HIKMICRO's kalibratiediensten voor thermische camera's kunnen u helpen uw apparatuur te onderhouden en te controleren of deze werkt volgens de fabrieksspecificaties. Met regelmatig onderhoud kunt u de betrouwbare prestaties van uw warmtebeeldapparatuur garanderen. U kunt gekalibreerde apparatuur gebruiken om thermische anomalieën te identificeren, nauwkeurige inspecties uit te voeren, apparatuur te inspecteren, foutcondities te documenteren en kwaliteitscontrole te garanderen.

Het HIKMICRO Service Center beschikt over kalibratie- en reparatiefaciliteiten voor alle HIKMICRO warmtebeeldcamera's en -producten. HIKMICRO's kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Dit geldt voor het hele bedrijf, inclusief alle service- en kalibratiefaciliteiten. Alle HIKMICRO warmtebeeldcamera's kunnen volledig gekalibreerd worden. Onze professionals kunnen uw warmtebeeldcamera kalibreren en elke kalibratie wordt geleverd met een kalibratiecertificaat.

Service en Kalibratie  Warmtebeeldcamera's van Hikmicro
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »