> Contactloze temperatuurcontrole

Wilt u een contactloze temperatuurcontrole uitvoeren zodat u de juiste variabelen heeft voor de lichaamstemperatuur van een persoon of van een object? Bekijk dan de verschillende apparaten in de webshop van Thermobeeldcamera.nl. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en zijn dan ook de expert op het gebied van het contactloos meten van temperatuur. Voor alles wat u nodig heeft voor contactloze temperatuurcontrole zit u bij ons goed.

Bekijk hier al onze infrarood camera's!

Kies voor een contactloze temperatuurcontrole

U vindt in onze webshop verschillende meetinstrumenten van het merk Seek, waaronder de Seek Compact Pro, die contactloze temperatuurcontrole mogelijk maken. Deze meetinstrumenten zijn warmtebeeldcamera’s die zeer compact zijn en eenvoudig aan te sluiten zijn aan uw smartphone. We maken hierbij onderscheid tussen camera’s die lichaamstemperatuur meten en contactloze camera’s die een temperatuurcontrole uitvoeren van objecten.

Contactloos temperatuur meten van objecten

Wilt u temperaturen detecteren met uw smartphone? Dan is het mogelijk om deze warmtebeeldcamera’s snel en eenvoudig hierop aan te sluiten. Op deze manier verandert u dus met één plug en klik uw smartphone in een volwaardige infrarood warmtebeeldcamera. Daarnaast is de infrarood camera erg mobiel, omdat het vanwege zijn vorm en grootte overal mee naartoe te nemen is en gewoon in uw broekzak past!

Contactloos en veilig lichaamstemperatuur meten

Wij bieden u camera’s die het mogelijk maken om te meten wat de lichaamstemperatuur is van een persoon, als u vermoedt dat er verhitting of onderkoeling heeft plaatsgevonden. De contactloze werkwijze is ook bijzonder handig als u of uw personeel temperatuurcontrole wilt uitvoeren bij een patiënt of persoon en fysiek contact probeert te verminderen.

Bestel nu snel uw warmtecamera

Heeft u interesse in onze contactloze temperatuurcontrole? Bestel dan vandaag nog uw warmtecamera. Voor vragen of meer informatie over onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk te allen tijde graag verder. Bel ons via +31 (0)36 5221195 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »