Contactloze temperatuurcontrole

Wilt u een contactloze temperatuurcontrole uitvoeren zodat u de juiste variabelen heeft voor de lichaamstemperatuur van een persoon of van een object? Bekijk dan de verschillende apparaten in onze webshop. Wij zijn de expert op het gebied van het contactloos meten van temperatuur en hebben dan ook al meer dan 20 jaar ervaring. Voor contactloze temperatuurcontrole zit u bij ons goed.

Bekijk hier al onze infrarood camera's!

Kies voor een contactloze temperatuurcontrole

U vindt in onze webshop verschillende meetinstrumenten van het merk Seek die contactloze temperatuurcontrole mogelijk maken. Deze meetinstrumenten zijn warmtebeeldcamera’s die zeer compact zijn en eenvoudig aan te sluiten zijn aan uw smartphone. We maken hierbij onderscheid tussen camera’s die lichaamstemperatuur meten en contactloze camera’s die een temperatuurcontrole uitvoeren van objecten.

Contactloos temperatuur meten van objecten

Heeft u een iPhone of Android smartphone? Dan is het mogelijk om deze warmtebeeldcamera’s snel en eenvoudig hierop aan te sluiten, voor het meten van de temperatuur van een object op contactloze wijze. Op deze manier verandert u dus met één plug en klik uw smartphone in een volwaardige infrarood warmtecamera. Daarnaast is de infrarood warmtecamera erg mobiel, omdat het vanwege zijn vorm en grootte overal mee naartoe te nemen is en gewoon in uw broekzak past!

Contactloos en veilig lichaamstemperatuur meten

Wij bieden u camera’s die het mogelijk maken om te meten wat de lichaamstemperatuur is van een persoon, als u vermoedt dat er verhitting of onderkoeling heeft plaatsgevonden. De contactloze werkwijze is ook bijzonder handig als u of uw personeel temperatuurcontrole wilt uitvoeren bij een patiënt of persoon en fysiek contact probeert te verminderen.

Bestel nu snel uw warmtecamera

Heeft u interesse in onze contactloze temperatuurcontrole? Bestel dan vandaag nog uw warmtecamera. Voor vragen en opmerkingen over onze producten of over de werking van de warmtecamera’s, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk te allen tijde graag verder. Vul het contactformulier in, bel ons via +31 (0)36 5221195 of stuur ons een e-mail naar [email protected].