Seek Thermal Reveal Pro FF

De Seek Thermal Reveal Pro FF combineert het beste van een warmtebeeldcamera met een led-zaklamp. Hiermee maakt u personen of objecten zichtbaar die in eerste instantie niet zichtbaar waren. U bestelt deze camera met zaklamp eenvoudig online in de webshop van Thermobeeldcamera.nl. Daarnaast vertellen onze medewerkers u graag meer over dit prachtige staaltje apparatuur.

Bekijk hier al onze thermische camera's!

Met de Seek Thermal Reveal Pro FF kunt u uitdagende situaties aan

De Seek Thermal Reveal Pro FF is net als zijn broertje de Seek Compact Pro ontzettend goed te gebruiken in diverse beroepen, zoals door inspecteurs, loodgieters of isolatie-experts. Het is een unieke warmtebeeldcamera in zijn soort door de combinatie met de ledverlichting. Hij weegt daarnaast slechts 175 gram, wat het ook een uitstekende camera maakt om in te zetten binnen de beveiligingssector. De camera heeft een filterknop waarmee u verschillende kleurenpaletten eenvoudig instelt. Daarnaast is het ook mogelijk om numerieke temperaturen weer te geven in het beeld.

Kies voor deze praktische camera van Seek

Zoekt u een camera die u kunt gebruiken voor uiteenlopende toepassingen en daarnaast ook nog eens praktisch is in gebruik? Dan is de Seek Thermal Reveal Pro FF dé camera voor u. Deze  Seek-warmtebeeldcamera heeft alles wat u nodig heeft, verpakt in een compact apparaat dat zowel overdag als in de nacht te gebruiken is. Wilt u meer informatie? Bel ons dan via +31 (0)36 5221195 of stuur een e-mail naar [email protected] dan vertellen onze medewerkers u graag meer.