OMTools

OMTools BV is importeur en exclusief vertegenwoordiger voor Nederland als het gaat om meetgereedschap voor bouw, afbouw, interieur en infra. In onze collectie vindt u producten tegen de meest scherpe prijzen. Via een geselecteerd dealernetwerk distribueert OMTools BV en zijn wij Europees voorraadhoudend importeur van ADA instruments. Daarnaast zijn wij Nederlands importeur van Androtec mm ontvangers, LaserElectronics Machine besturing, Annsmann Batterijen en laders, Nestle’ én Seek warmtebeeldcamera’s. Kortom: zoekt u meetgereedschap, dan kunt u bij ons terecht.

Doordat wij exclusief vertegenwoordiger zijn voor Nederland van diverse merken, waaronder Leica, kunnen wij dealers aanstellen voor hun producten. Daarnaast importeren wij onze containers rechtstreeks vanuit de fabriek in China. Doordat wij de markt nauwlettend in de gaten houden, weten wij wat er speelt en kunnen u hierdoor de ondersteuning, kwaliteit en service bieden die u zoekt. Uiteraard bieden wij onze service ook aan vanuit ons kantoor in Zeewolde, om zo een uitstekende kwaliteit en prijs te garanderen. Voor welk hoogwaardig meetinstrument kiest u? Gaat u voor een merk als Leica, of zoekt u misschien warmtebeeldcamera’s? OMTools BV biedt het allemaal.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »