HIKMICRO

HIKMICRO is een toonaangevende leverancier van warmtebeeldapparatuur en -oplossingen. Gespecialiseerd in SoC en MEMS ontwerp, ontwikkeling en productie, biedt het bedrijf thermische detectoren, kernen, modules, camera's en totaaloplossingen voor de wereldwijde markt, met klanten in meer dan 100 landen en regio's, voor Nederland is dit OMTools BV en Thermobeeldcamera.nl

HIKMICRO hecht veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling, wat de voortdurende vooruitgang in thermische technologie mogelijk maakt. Het bedrijf behaalde in 2018 het ISO9001-certificaat, waarmee het zijn kwaliteitsfilosofie vanaf het begin aantoont. Door voortdurende innovatie voldoen HIKMICRO's producten en oplossingen voortdurend aan de uiteenlopende behoeften van individuele, commerciële, industriële en utilitaire klanten over de hele wereld.

HIKMICRO zal professionele software en hardware producten blijven leveren aan haar groeiende lijst van zakelijke partners, om samen te werken aan een veiligere, slimmere en efficiëntere wereld.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »