Nachtzicht kijker, voor Politie, Beveiliging de jacht en natuurrecreatie

Hikmicro thermische nachtzichtkijker 

De uiterst gevoelige warmtebeeldcamera zorgt voor helder zicht, zelfs in totale duisternis.De handheld nachtzicht camera is zeer geschikt voor beveiligen, opsporen, patrouilleren, zoeken en redden van personen en dieren en de jacht. Ook voor het opsporen van gewonde verstopte aangereden dieren.
 

Met een warmtekijker onderscheidt u objecten in het donker. Vroeger werden warmtekijkers gebruikt in onder andere het leger of voor onderhoud in fabrieken. Dankzij het brede aanbod van Thermobeeldcamera.nl kunt u een warmtekijker nu ook zelf gebruiken. Deze zijn in te zetten in een veelvoud van branches waarin u mogelijk actief bent.

 
 
Waar kunt u een warmtekijker voor gebruiken?

Een warmtekijker is een vorm van een nachtzichtkijker waarbij elektromagnetische straling van mensen, dieren of objecten wordt gebruikt om deze te lokaliseren. Het geeft een goed contrast tussen de verschillende temperaturen van objecten. Hiermee is een levend object goed te onderscheiden van een niet levend object. Een kijker wordt onder andere ingezet bij:

  • Reddingswerkzaamheden
  • Algemeen onderhoud
  • Sportschutterij

Daarnaast wordt dit type apparatuur veel ingezet binnen de wereld van beveiliging, zoals bijvoorbeeld door douanemedewerkers om ongeoorloofd aanwezige mensen op te sporen. Tevens is een warmtekijker een uitstekend hulmiddel voor jagers.

Bestel uw kijker via de webshop

Heeft u interesse in een warmtekijker of wilt u een ander soort warmtebeeldcamera kopen? Plaats vandaag nog uw bestelling in onze webshop. Heeft u een vraag over één van onze producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)36 5221195. Wij geven u graag meer informatie over onze producten en de mogelijkheden die deze bieden in uw branche.

In onze webshop vindt u de HIKMICRO nachtzichtcamera Lynx. Bij Thermobeeldcamera.nl hebben wij een klein aanbod aan verschillende typen van deze nachtzichtcamera. Ieder van deze modellen heeft zijn eigen specificaties en daarmee uiteenlopende voordelen. Bekijk ons aanbod online om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van deze camera.

Bekijk hier al onze thermische camera's!

De HIKMICRO nachtzichtcamera Lynx heeft uiteenlopend bereik

Wanneer u bij Thermobeeldcamera.nl een nachtzichtcamera Lynx wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende afstanden in bereik. De goedkoopste camera in ons assortiment heeft een bereik van 220 meter. De duurste heeft een bereik van wel 897 meter. Afhankelijk van uw wensen ten aanzien van een nieuwe nachtzichtcamera, maakt u uw keuze. Alle modellen zijn uiterst gevoelig en zorgen daarmee voor een goed helder zicht van bijvoorbeeld dieren in de duisternis. Hiermee is de nachtzichtcamera Lynx uitstekend geschikt voor de jacht of andere opsporingswerkzaamheden.

Vergroot uw zicht in de nacht

Heeft u een draagbaar apparaat nodig om over grote afstanden zicht te hebben in totale duisternis? Dan is de nachtzichtcamera Lynx dé camera voor u. Wat uw wensen ook zijn; bij ons vindt u de nachtzichtcamera of nachtzichtkijker die u wilt kopen. Vindt u niet wat u zoekt in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »