SP Serie Industriële Camera's

De HIKMICRO G en SP serie hoogwaardige handheld warmtebeeldcamera's zijn  ideaal voor industriële, voorspellende, olie- en gas- en nutsinspecties.

De HIKMICRO SP60 heeft een VOx-detector met hoge gevoeligheid (NETD < 30 mK) en hoge Thermische resolutie (640x480) en een temperatuurkalibratie tot 650°C. of 1200°C

Deze SP serie flexibele en ergonomische warmtebeeldcamera heeft een elektronische zoeker en een 180° draaibare lens, waardoor inspecties buitenshuis gedurende lange dagen eenvoudiger worden. Dankzij de geavanceerde functies kunnen professionals met warmtebeeldcamera's gemakkelijk apparatuur onderzoeken en tekenen van defecten vinden, zoals GPS- en kompasannotaties, continue digitale zoom en 1-Tap niveau en bereik.

Sluit de HIKMICRO Viewer App of HIKMICRO Analyzer software aan om beelden over te dragen, te analyseren, te delen en gratis rapporten te genereren.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »